Restobar bij u in de buurt

Wilt u genieten van een biertje in een gezellig café in de buurt van Zuid-Scharwoude, gemeente Dijk en Waard? Kom dan eens langs bij De Roode Leeuw. Bij ons heeft u de keuze uit 50 soorten speciaalbier binnen in het café, op het terras of in onze unieke biertuin. We zijn een café in Noord-Holland met een terras en live muziek. U kunt bij ons terecht voor een geweldige ervaring onder het genot van een borrel.

Unieke sfeer

Bij De Roode Leeuw bieden we u de ervaring van een echte Restobar. We bieden ruim 200 mensen de gelegenheid om te genieten van onze unieke sfeer. Op vrijdag en zaterdag wordt deze sfeer nog specialer met live muziek. U kunt volop meezingen of genieten van gezelschap, een biertje en prachtige klanken. Daarnaast is van april tot en met oktober onze biertuin geopend. Dan verandert ons overdekte terras in de biertuin, waar u een biertje of ander drankje kunt aanvullen met een heerlijk vers gerecht van onze barbecue.

Biercafé

Met zo’n 50 soorten speciaalbier zijn we een echt biercafé. Bovendien hebben we maar liefst zeven speciaalbieren op de tap. Verder kunt u bij ons ook terecht voor een lichter tapbiertje, zoals Amstel en Heineken. Uiteraard schenken we ook andere dranken. We hebben voor vrijwel iedereen een geschikt drankje. Dit maakt ons café een uitstekende locatie om bij te kletsen met vrienden of gewoon te genieten van de sfeer.

Stel uw vraag

Wilt u de sfeer van ons gezellige café in de buurt van Zuid-Scharwoude (omgeving Dijk en Waard) zelf ervaren? Kom dan eens langs bij De Roode Leeuw en laat ons een biertje tappen voor u. Wilt u weten wanneer er weer live muziek is of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor evenementen? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen. Vul het contactformulier in of neem tijdens openingstijden telefonisch contact met ons op via 06-83715044.

Reserveer nu!