Dineren kan op woensdag t/m zondag van 17.00 tot 21.30 uur.
Onze dinerkaart kunt u hier lezen of downloaden via deze link
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met seizoensgroenten, verse friet en salade.
Starters
Flammkuchen
6,50
serranoham
Charcuterie
12,00
plank ( 2 pers. )
Flammkuchen
6,50
zalm
Broodplank
5,50
aioli ~ kruidenboter ~
pindasaus
Flammkuchen
6,00
groenten
Nacho’s
7,00
cheddar ~ guacamole
Voorgerechten
Carpaccio
10,50
Grana Padano ~ truffelsaus
Steak tartare
9,95
gepocheerd kwartelei
Tonijn tataki
10,95
wasabi ~ soja
Paling van Vlug
12,50
toast
Gravad lax
9,95
bietencarpaccio ~
mierikswortel
Rode-uientarte tatin
8,50
roquefort
Soep
Bisque soep
8,95
zeevruchten ~ tempura van gamba
Pomodori-tomatensoep
6,50
basilicumcrème
Soep van de chef
6,50Proeverij
5-gangen proeverij
Diner voor €42,-
Uit te breiden met een
bier- of wijn proeverij
Maaltijdsalades
Salade van de zee
15,95Geitenkaassalade
15,95Carpacciosalade
15,95Hoofdgerechten
Surf & turf
24,95Sliptong
20,75Zeebaars
20,50Vis van de dag
dagprijsHoofdgerechten
Geitenkaasloempia
€ 16,50Aardappel-pastinaakgratin
€ 16,50
gebakken oesterzwammen ~
morrillesaus
Hoofdgerechten
Côte de boeuf
€ 28,50
600 gr.
Short rib
€ 24,95
400 gr.
Biefstuk van diamanthaas
€ 16,50 / € 22,50
150 gr. / 250 gr.
Lamsrib roast
€ 19,75 / € 29,75
175 gr. / 350 gr.
Bavette
€ 19,50 / 25,50
150 gr. ~ 250 gr.
Eendenborst
€ 18,50
180 gr.
Saté ayam
€ 16,50
200 gr.
Black Angus-hamburger
€ 16,50
180 gr.
Desserts
Dame blanche nieuwe style
8,50
vanille-ijs, witte chocolademousse,
pure chocolade
Sorbet
7,00
framboos, mango,
lemon & lime-ijs, vers fruit
Crème brûlée
8,50
mangokokos,
mango-sorbetijs
Scroppino
8,95
vodka, prosecco,
limoen, vanille-ijs
Huisgemaakte friandises
7,50
( vanaf 2 pers. )