Evenementen

Bent u op zoek naar een ervaren organisator van evenementen met live muziek in de omgeving van Zuid-Scharwoude (gemeente Dijk en Waard)?
Bij De Roode Leeuw kunnen we voor verschillende aantallen mensen een evenement organiseren in onze zalen of op locatie.
We bieden u hierbij altijd een gezellige en knusse sfeer. Bovendien kunnen we de evenementen aanpassen aan elke doelgroep!

Gezellige zaal met een unieke sfeer

We stellen graag onze zalen beschikbaar voor evenementen. Meestal gebruiken we hiervoor ‘De zaal’. Deze zaal is geschikt voor een gezellig feest met ruim 400 personen. Ook voor kleinere gezelschappen is deze zaal zeer geschikt. We kunnen de zaal namelijk opdelen in verschillende ruimten, waardoor we een gezellige en knusse sfeer bij ieder evenement kunnen garanderen. De zaal bevat een bar waar u diverse dranken kunt bestellen. Daarnaast kunnen we ook hapjes verzorgen. Kiest u voor een all-in arrangement? Dan genieten uw gasten van hapjes en drankjes voor een vast bedrag.

Diverse gelegenheden en gezelschappen

We kunnen een evenement organiseren voor diverse gelegenheden, bijvoorbeeld een groots 16+ of 18+ feest. Dit bijvoorbeeld voor een specifieke verjaardag of andere mijlpaal in het leven. Daarnaast hebben we in de mogelijkheid om een feest voor ouderen te organiseren. Hierbij houden we er rekening mee dat er voldoende zitplaatsen zijn, hierdoor kan de capaciteit van de zaal wel verminderen. Ieder evenement organiseren we met live muziek. Vanuit onze connecties regelen we bijvoorbeeld live Nederlandstalige muziek. Daarnaast is het ook mogelijk om voor techno, hardstyle of andere muziekstijlen te kiezen.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u graag een evenement laten organiseren? Bij De Roode Leeuw bent u verzekerd van een gezellige locatie en uitstekende hapjes en drankjes. Wilt u weten wat we voor uw evenement kunnen regelen? Neem gerust contact met ons op en vul het contactformulier in. U kunt ons ook telefonisch bereiken tijdens openingstijden via 06-82956476.

Reserveer nu!