Feest locatie Noord-Holland

Wilt u een feest geven in de kop van Noord-Holland en bent u op zoek naar een unieke locatie?
Dan kunt u een zaal huren bij De Roode Leeuw in Noord-Holland. We bieden u een unieke sfeer en twee bijzondere feestlocaties.
Bovendien kunt u alle dranksoorten bestellen die we beschikbaar hebben en geniet u van onze smakelijke hapjes.
Met een all-in arrangement geeft u onbezorgd een geslaagd feest.

All-in arrangement

U kunt bij ons twee zalen huren. Deze zalen verhuren we alleen wanneer u bij ons ook consumpties afneemt. Dit kan in de vorm van een all-in arrangement. Hierbij betaalt u een vast bedrag per gast voor hapjes en drankjes. Daarnaast is het ook mogelijk om de consumpties te tellen, zodat u exact betaalt wat er gebruikt wordt. Alle hapjes en drankjes worden door ons geregeld en door ons personeel geserveerd. Met het all-in arrangement geniet u onbezorgd van uw feest.

Twee zalen

De twee zalen die we verhuren voor besloten feesten zijn de Brouwkamer en ‘De zaal’. De Brouwkamer is af te huren voor een gezelschap van maximaal 55 personen. Dit is een gezellige feestzaal in de kop van Noord-Holland met een ideale sfeer voor feestjes met familie, vrienden of collega’s. De zaal is een grotere ruimte waar we feesten tot een grootte van 400 gasten kunnen verzorgen. De zaal en Brouwkamer verhuren we enkel wanneer u ook bij ons de consumpties afneemt. De zaal en Brouwkamer zijn ideaal te combineren met het all-in arrangement.

Laat u informeren

Wilt u gebruik maken van ons zaalverhuur voor een unieke feestlocatie in de kop van Noord-Holland? Neem gerust contact op met De Roode Leeuw. We vertellen u graag meer over het geven van een besloten feest in één van onze zalen. Vul het contactformulier in met de mogelijke data en andere details of bespreek de mogelijkheden direct door te bellen naar 06-82956476.

Reserveer nu!